DAGS FÖR SEMESTER!

Äntligen är dagen här och vi sitter påväg till Arlanda! Ska bli så otroligt skönt att få njuta av dessa dagar med mina killar på Gudarnas ö. Har endast packat med necessär, fyra bikinis, yogakläder och flip-flops till mig. Ändå har vi bagageutrymmet i bilen proppad till brädden, att resa med bebis kräver sina saker. 🙂

Nu ska denna mamma ta semester! Tror att både jag och Simon har svårt att stänga ner tankeflödet från våra företag helt, men distansen hjälper och målet är att vi nu ska kunna koppla från och hämta inspiration. Vi har så mycket roligt som sker med företagen i år, så vi behöver hämta energi. Jonathan aka världen sötaste fågelholk laddar batterierna inför maratonflygningen bredvid och jag ska göra detsamma! Hörs från tropikerna! Puss! ♡

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top