BOTANICAL GARDEN

Andra dagen i Atlanta, en stad som jag bara faller mer och mer för. Vår jetlag gjorde oss klarvakna redan vid 05:00, så efter en underbar frulle gick vi tillsammans med min svärfar ut på långpromenad i området. Allt är så grönt och lummigt, så mysigt och gemytligt. Precic som igårmorse avslutade vi vår promenad med en sväng inne i matbutiken i jakt på nya spännande varor. Jag älskar att handla i utländska matbutiker! Solen lyser starkt om dagarna och värmen påminner om en riktigt varm högsommarvecka. Jag försöker ladda upp min energi till max. Under dagen besökte vi The Botanical Garden, en enorm parkliknande trädgård med enormt mycket grönska i tusen olika växter och former. Kvällen, precis som gårdagen, firade vi min svägerskas kommande examen med middag ute.

Frukosten här, som tidigare alltid bestod av bagels, är numera så nyttig, god och mättande. Jag tog nämligen med min himmelska glutenfria tefflimpa hemifrån, som jag fyller med ett lager smör, sallad, kalkon och mosad avokado. Till det ett glas av kokosvatten (mitt favoritmärke är Coco Libre). Min nya favoritfrukost… Så vad passar mer än att jag senare idag bjuder på receptet av detta makalöst goda bröd?! ♡ Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top