Godaste fetaostkrämen

Idag tänker jag bjuda er på en himmelsk sås-upplevelse… Den går att ha som sås, doppa bröd i, ha som röra på smörgås/wrap, på salladen istället för dressing och framförallt så gör den ett grymt jobb som grilltillbehör. Med andra ord -ett måste i sommarköket (och resterande årstider med för den delen)!

3 dl creme fraiche
150 gram färskost
200 gram fetaost
2 vitlöksklyftor
En skvätt flytande honung
Salt
1 krm örtkrydda
Peppar
Häll créme fraiche, färskost, pressa ner vitlök och honung och rör om ordentligt. Smula sedan ner fetaosten, rör om till en jämn krämig sås och smaka av med alla kryddor och örter.  fraiche i en skål, pressa ner vitlöken och rör ner honungen. Smula ner fetaosten, och rör till en jämn krämig sås. Görs med fördel dagen innan.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top