Bästa bananpannkakan

Något som alltid går hem hos vår son och som vi föräldrar gärna äter upp resten av är bananpannkaka. Tänk att något så enkelt och nyttigt kan vara så gott. Jag steker dem i kokosolja, antingen som en stor pannkaka, plätt eller som ”pannkaksröra”. Är goda nog att ätas precis som de är eller tillsammans med lite kokosgrädde och kanel eller bär. Perfekt som frukost, mellis och fika. Hoppas ni får en fantastisk fredag underbara ni!

BANANPANNKAKA
1 portion
1 banan*
2 ägg*
ev. 1 msk chiafrön
krm salt
krm vaniljpulver
kokosolja
Stavmixa till en slät röra (om du har i chiafrön: låt stå i 15 minuter och svälla) och stek i kokosolja.
 *= Ekologiska råvaror är alltid viktigt, men dessa är lite extra viktiga att välja som eko.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top