Kyckling- & quinoasallad

Min kycklingsallad är en fräsch och mättande sallad som du enkelt slänger ihop till middag och perfekt att ta med som jobblunch då den serveras kall. Servera gärna ihop med min hummus eller fetaostkräm.

KYCKLINGSALLAD

4-6 portioner

  
700 gram stekta kycklingfiléer
2 dl quinoa (koka dem så blir det ca 5 dl)
1 hackad squash/zucchini
1 hackad gul lök
2 dl majs
1 hackad tomat
3 hackad vitlöksklyftor
olivolja att steka i
Fräs lök, vitlök och zucchini lite lätt i en skvätt olivolja. Tillsätt kyckling, majs och tomat i samma stekpanna och fortsätt fräsa på låg värme en liten stund. Rör runt. Koka upp quinoan och häll i en skål -i vilken du tillsätter kycklingblandningen. Blanda väl och servera!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top