Smoothiebowl med banan, avokado & spenat

Jag älskar när jag får i mig en stor dos grönt och allra bäst gillar jag att kickstarta dagen med något riktigt näringstätt – och då passar denna smoothie/smoothiebowl perfekt! Den innehåller en hel drös med näringsämnen och fetter som fyller på din kropp med bra energi. Har du dessutom bråttom så är det en fantastisk frukost eller mellanmål på jobbet/skolan att mixa ihop kvällen innan, hälla i en to-go-cup och låta den vila i kylskåpet tills du ska ge dig i väg!

 

 GRÖN SMOOTHIEBOWL MED SPENAT & AVOKADO

1 stor portion

1 påse babyspenat (ca 70 gram)
1 avokado
2 banan
en skvätt kombucha/kokosvatten/vatten
 
Mixa allt slätt med stavmixer. För att dekorera med ett vitt lager som på bild mixar jag kokosgrädde med banan till en slät smet, ringlar över och drar med tandpetare i för mönstereffekt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top