FRÅGESTUND!

Titt som tätt ramlar det in frågor på min mail, om allt från yoga till bebismat, restips och hudvård -och det är alltid så otroligt roligt att höra ifrån er, det är trots allt det bästa med OrganicByMommy! Jag älskar hur det växer fram en så mysig relation oss emellan. Tack vare det så möter jag hundratals likasinnade personer som jag troligtvis annars aldrig skulle stöta på i vardagslivet, det är rätt härligt. Men ibland så hinns inte alla frågor med att besvaras så fort som jag skulle vilja och då många ofta frågar om liknande saker tänker jag att det vore himla roligt att ha en frågestund och därefter samla alla svar i ett inlägg! Så därför kör vi en liten frågestund fram till och med tisdag där ni kan ställa era frågor på allt ni är nyfikna på (i kommentarsfältet eller direkt till mailen) så svarar jag i nästa vecka! So ask away! 🙂

Kram / Louise

Bildresultat för frågestund

3 reaktioner på ”FRÅGESTUND!”

 1. Hej! Tusen tack för alla recept och all inspiration. Så roligt att följa din blogg.
  Jag skulle vilja få tips på en bra mixer/matberedare, vilken använder du?
  Min handmixer är inte så förtjust i alla dadelmixningar jag försöker ge mig på… ☺

 2. Hej!
  Jag undrar hur du gör med maten till din son? Om han äter samma som dig och om han har någon specialkost på sin förskola om han går där? Hur har du isf fått igenom det?
  Vill själv att min som ska äta glutenfritt och helst även mjölkfritt på förskolan eftersom vi själva äter så hemma.
  Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top