VEGANSK VECKA DAG 2

Frukost
En kopp ljummet vatten med citron, 1 msk kokosolja, 1 tsk linfröolja, morotsstavar, frö- och nötbröd med mosad avokado och havssalt. Testade en ny receptidé på bröd som blev riktigt gott (recept på samtlig ny mat under denna veganvecka kommer upp vartefter).

Lunch
Raw lasagne från igår, mums!

Middag
Vietnamesiska vårrullar (rispapper fyllda med sallad, spenat, morot, gurka, avokado, äpple, cashewnötter och sesamfrön) med jordnötsdipp. Så gott och SÅ MÄTTANDE!

Summering
Även kosten idag blev till största del rawfood (bara fröbrödet som var tillagat i ugn) och jag känner hur positivt överraskad jag är över hur gott och enkelt det är att faktiskt få till veganskt till varje måltid!

1 reaktion på ”VEGANSK VECKA DAG 2”

  1. Hej!
    Gör du eget lip balm och body butter? Jag har testat göra eget men inte helt nöjd så tänkte höra om du gör någon annan mix som är bättre? Har googlat men inte hittat något.
    Jag testade ett lip balm med sheasmör paradoxa, olja och kakaosmör i men tyckte inte alls det blev bra. Har du tips på någon bättre mix? tyckte paradoxan gjorde det grynigt och väldigt hårt och kändes inte tillräckligt mjukgörande på läpparna.

    Body butter har jag testat olja, kakaosmör och sheasmör nicalotica. Det var ok, men undrar om du har någon bra mix utan kakaosmör? Min sambo gillar inte doften från kakaosmöret. Har du någon eterisk olja i? Vilken doft brukar du ha i i så fall?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top