VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras liv om ni fick chansen att hitta varandra…

För har ni tänkt på hur trevligt det är att träffa nya vänner i vuxen ålder? När man har hittat hem i sig själv på ett djupare plan och precis som i en parrelation vet lite mer konkret vad man letar efter. Att dela intressen med någon man klickar med, det är rätt härligt! Men hur sällan situationer som bjuder in till nya spännande bekantskaper uppstår i vår inrutade vardag? Så vad passar väl då bättre än att öppna upp för möjligheten att hitta nya vänner här, där många delar liknande intressen? Desto större anledning tänker jag! Därför testar vi att köra en ”vänner sökes” där du som läsare har möjlighet att hitta nya vänner i kommentarsfältet! Klicka på inlägget eller här för att komma till kommentarsfältet. Jag ska försöka godkänna kommentarerna så fort jag kan. 🙂

Ta chansen! Lycka till! ♥

Bildresultat för illustration yogis friends

För att söka vän skriver du i kommentarsfältet:

 • Din stad högst upp
 • En mening som fångar läsaren
 • Några rader om dig själv
 • Några rader om vem du söker
 • Din mailadress/instagram etc (obs! var noga med att skriva med emailadressen i kommentarsfältet för att det ska vara synbart).

För att svara en existerande annonskommentar – svara i kommentarsfältet eller skicka mail direkt.

38 reaktioner på ”VÄNNER SÖKES!”

 1. Vilken rolig idé!
  Så kul det är när man hittar någon likasinnad att utbyta erfarenheter och intressen med ??
  Jag bor i Ronneby /Blekinge och är nybliven tvåbarnsmamma som just nu är mammaledig:)
  Träffar gärna någon här i närheten ??

  1. Underbart! 🙂 Glöm inte att fylla i emailadressen i kommentarsfäletet så att den blir synlig för de som vill kontakta dig! 🙂

  2. Hej Jennie! Jag bor i Nättraby, Karlskrona med sambo och två barn 4,5 och 1,5 år. Yogar sen några år tillbaka och glider alltmer över åt vego. Just nu läser jag food pharmacys kokbok och försöker lura i mina småttingar så mkt näring som möjligt:)
   Maila gärna!

  3. Rebecca i Holmsjö

   Hej Jennie!

   Bor i Holmsjötrakten utanför Karlskrona sedan snart 3 år tillbaka. Tycker detta är ett väldigt roligt initiativ och vill gärna lära känna personer i trakten då varken jag eller min man är härifrån.

   Vi väntar vårt första barn när som helst (har gått över tiden några dagar så det är verkligen på gång). Jobbar hemifrån, odlar och driver hemsidan Hälsa som livsstil med maken. Ser att här är fler i trakten som svarat, ser fram emot mer kontakt . Finns på insta @halsasomlivsstil.com.
   (när jag försöker skriva med min e-post så blir meddelandet klassat som spam så vet inte riktigt hur jag ska lämna mina kontaktuppgifter).

 2. Strömstad /Tanum

  Odlingsfantast söker yoga/picnic/trädgårds/promenad sällskap

  Glad student som gillar naturen och rörelse, hållbarhet och att äta. Feminist, lite nördig och försöker att alltid vara snäll. Är glutenintolerant och har valt bort produkter från djur.

  Vill träffa kvinnlig / ickebinär kompis för picnics, utomhusyoga och lite trecking i nåt fint naturreservat.

  Instagram annetteochpotatisarna mail nettanletar@gmail.com

 3. Åh vad jag skulle vilja träffa någon som delar samma intressen som mig..känner mig ofta ensam i min yoga,meditation och funderingarna jag har kring hälsa och kost. Jag bor utanför Östersund och min mail är mariaeriksson23@yahoo.se ❤️ Instagram mia68eriksson ❤️ Kram

 4. Borlänge
  Våga vara modig – det räcker att du vågar vara dig själv.
  Yogaledare-mamma-sprallig-fnittrig-klok-lugn-kvinna som söker nya likasinnade vänner i närheten!
  Instagram yvonnesyoga

 5. Thun /Schweiz (så det här är verkligen en chansning ? )

  Hälsointresserad massageterapeut och designer. Kroppen o knoppen är stora intressen. Snowboard, kite, surf, natur, odling, meditation, hälsosamma barn, lchf/paleo,homeopati, huskurer, virka, sy, skapa, lärande.

  Tänk om det finns en svensk i närheten som är på samma våglängd!

  emma.massageterapeut@gmail.com

  @emmabaumann
  Eller
  @onemandalaaday

 6. Josefin Leckborn

  Lerum/Gråbo (Göteborg)

  》F r e e S p i r i t 《

  Josefin
  28 åring som bor på landet med sambo, 3 åring och katt ♡
  Älskar livet och är nyfiken på det alternativa.
  Är högkänslig och introvert (OBS! Betyder inte att jag är osocial!)

  》G o o d V i b e s 《

  Söker en likasinnad med öppet sinne som gillar att umgås utan krusiduller.
  Jag finns här ☆
  jees@live.se

 7. Så härligt! Jag bor i centrala Lund med min pojkvän, är 26 år. Jag är just nu gravid med mitt första barn, beräknad i mars. Stort intresse för yoga, matlagning, fotografering och vandring. Har länge önskat hitta likasinnade kvinnor (ålder spelar ingen roll) som är i samma stadie i sitt liv. Hade varit mycket trevligt att ta en promenad eller fika med någon.
  Mejl: elina.engkvist@gmail.com

 8. Annelie Cedenheim

  Stockholm Gärdet
  43-årig kvinna med en liten son på ett år. Jag har stort intresse för matlagning (ekologiskt såklart), träning, promenader och att bara umgås för trevliga pratstunder. Jag har lätt för att umgås med olika personlighetstyper och jag är fascinerad av människor.
  Skulle vara så roligt om du mamma eller kvinna utan barn hör av dig så vi kan slå våra kloka huvuden ihop och lära oss saker av varandra. Kram Annelie mail: anneliecedenheim@hotmail.com

 9. Vilken bra ide!

  * Stockholm (Tidigare Sundsvallsbo)

  * Kommer inte på någon “fångande” mening, haha

  * Jag heter Linnéa och är 25 år gammal. Bor tillsammans med katt och Sambo i Kallhäll. Älskar holistic hälsa och allt som hör till. För mig är hälsan en stor del av livet. Äter palebaserad kost och tränar Crossfit så ofta jag hinner. Gillar att umgås på enkla sätt, gå promenader, vara utomhus och hitta saker att må bra av. Kämpar mig tillbaka från en utbrändhet som varit tuff så jag tar ett steg i taget. Längtar efter att hitta en lugn och en vardag som känns fungerande och givande. Längtar också efter att skaffa barn och hund någon gång inom en kort framtid.

  * Söker vänner med gemensamma intressen. Har ingen vän omkring mig just nu som har en liknande livsstil och det vore himla roligt att kunna dela med och bli inspirerad.

  * Mail: linneasvedin@icloud.com
  * Instagram: linneasvedin

 10. ÖDESHÖG
  Föräldraledig 29-åring som brinner för holistisk hälsa?

  Pluggar till kost och hälsocoach. Mammaledig med min 1,5åring. Försöker leva ett giftfritt och naturligt liv. Äter Paleo och brinner för förebyggande och funktionsmedicinsk hälsa?

  Söker någon att dela mitt stora hälsointresse med. Ett plus om du som jag också är hemma på dagarna men inget måste, finns ju sociala medier ?

  Mail: egologiskt@outlook.com
  Instagram: egologiskt

 11. Malmö

  En 29-årig kvinna, just nu föräldraledig med en 9-månaders dotter. Alltid varit hälsointresserad. Gillar yoga, meditation, dans, resa och att laga mat. Känner inte så många likasinnade så det skulle vara väldigt kul att dela intressen med någon ?
  Mail: eva.kalinska@gmail.com
  instagram evaamk

  1. Hej Eva!
   Jag heter Alisa och bor i Malmö med min sambo och en katt. Jag har stort intresse av hälsa, mat, och resa. Skulle vilja att börja med yoga. ?
   Hoppas att vi kan dela våra intressen!

 12. Vilket roligt initiativ! ?

  Södertälje

  Jag bor lite utanför stan med min familj, mina 2 tjejer är i tidig tonår. Vädur som gillar att baka, just nu är det roligast med surdegsbröd. Dras till ekologiskt, sekondhand, giftfritt och humor! Söker tjejkompisar i närheten, ålder kvittar, gärna med jämngamla barn ?
  Solstorm00@hotmail.com

 13. Kul idé!!
  Jag bor i Småland/Vetlanda men är även i Stockholm en del, älskar att träffa nya människor och speciellt de som delar samma intresse. Jag är 23 år, ni kan se mer vem jag är på min instgram sofiialindqviist där jag är aktiv delar med mig av recept,hälsa osv ?

 14. Uddevalla

  ?Isabella heter jag och är 30 år. Är just nu mammaledig med min son som är 5 månader. Har även en dotter på 3 år. Bor med min man och våra barn.

  ? Intresserad av det andliga och alternativa, yoga, meditation och gillar att vara kreativ. Har studerat till hälsovetare. Gillar djur och natur.

  Känner inte så många här i Uddevalla så det hade varit superkul att lära känna nya fina människor här eller i närliggande städer.
  isabella.ulkuniemi@hotmail.com
  insta: isabella_u_p

 15. Vansbro kommun/här och där

  Du blir en mix av de 5 personer du spenderar mest tid med. Jag är 28 år, studerar miljövetenskap, och har insett att jag växt ifrån många av mina vänner då vi helt enkelt inte har samma mål och intressen med våra liv längre (tycker ju inte illa om mina vänner på något sätt, men dom bidrar helt enkelt inte till att jag utvecklas i det håll jag vill längre!). Vill gärna få in lite nya bekantskaper med liknande intressen som mig själv så vi kan peppa, inspirera och hjälpa till att utveckla varandra.

  Jag bor för närvarande i Vansbro kommun, men har bott på väldigt spridda platser de senaste åren (Norge, Spanien, Frankrike mm). Jag älskar att resa, lära, äventyra och upptäcka nya saker. Saker som intresserar mig nu är personlig utveckling, träning (yoga, styrketräning, slalom/snowboard, ridning), och kost och holistisk hälsa generellt! Alkohol och fest är inget som lockar mig alls längre. Har rest och bott en del ute i Europa, men senaste resan gick till Indien vilket var ett uppvaknande på många sätt. Är en minimalistisk person när det kommer till materiella saker, och prioriterar istället upplevelser. Tycker samhället idag är helt galet, människor stressar runt i ekorrhjulet och bränner ut sig… ständigt i jakt på något mer. Vet inte vad jag vill göra med min framtid, men har svårt att se mig själv leva ett 9-5 liv, och med tanke på hur världen ser ut vill jag nog inte ha barn överhuvudtaget. Har också svårt att se mig själv bo permanent i Sverige året runt. Är en social person som gillar att ha människor omkring mig, att bo i kollektiv är något jag både älskat att göra och skulle kunna göra igen! Är nog en ganska svartvit person som har svårt att göra saker lite lagom, går hellre all in i det jag gör ?

  Låter detta intressant, kolla in min instagram för att ta en närmare titt på vem jag är (gillar att fota också ?); linnericsson89 . Annars släng iväg ett mail till l_inn_@hotmail.com

 16. Marina heter jag, bor i Örebro, fyller 40år om en vecka och har en son på 5år.
  Kika gärna in på min Insta; glimpse_of_euphoria, och om det känns intressant så är du välkommen att skicka meddelande ?

 17. Uppsala
  ”Kan aldrig få nog av att testa nya saker”

  Uppväxt och bosatt i hus i Uppsala med man och två söner, 4 & 2 år. 33 år är jag och gillar som jag skrivit ovan att testa nya saker och idéer. Ser fram emot att träffa nya människor som delar sånt som jag intresseras av.

  Kolla min instagram @evelinakarins om du vill veta mer om mig eller hör av dig på evelinastahlen@yahoo.se

 18. Åh så kul! ???
  Höganäs, nv Skåne
  23 årig mamma/fru till en 3 åring, en 28 åring och beräknad med litet syskon 26 feb. Brinner för allt alternativt! Drömmer om att leva 100% giftfritt. Så ser du det som att jag är medveten, då kanske vi har ett å annat gemensamt ☺️
  Söker vänner främst med samma intresse/livsstil, bonus om man själv har småbarn ?

  Instagram; niccivinelov

 19. Jönköping
  Yogan har blivit en av mina tre livslånga kärlekar i livet. Fyller 40 i år och 2018 ska bli det bästa året hittills. Mina andra kärlekar i mitt liv är man och son på 9 år. Äter bra och tränar för att må bra nu och i framtiden. Målet är att orka spela fotboll med barnbarnen (om det blir några). Jag försöker förbättra min livsstil lite hela tiden, på olika sätt. Tycker också väldigt mycket om att vara ute i naturen, laga god, näringsrik mat och att resa. Det vore roligt att träffa vänner med intresse för hälsosam livsstil ?Skicka gärna ett mejl

 20. Cindy heter jag och fyller 37 i mars. Tvåbarnsmamma i Helsingborg som tycker om tung träning (olympiska lyft bl.a.) dans, yoga och resor. Jag har ett stort intresse i miljö och hälsa men blir ibland lite stressad av mina förebilder som Marina här ovanför ❤️ Och allas vår organicbymommy, som är så sjukt ”duktiga” så jag glömmer att tänka på allt jag gör och ser mest det jag inte gör. Har varit sjukskriven för utmattning men är nu tillbaka. Fokuserar på balans vad nu det betyder och står inför ett fantastiskt spännande år där en dröm (eller två) ska förvekligas.
  Svårt att ”sälja” in sig men förhoppningsvis har ni fått en liten bild av mig 🙂
  Cindsson@hotmail.com når ni mig på

 21. Göteborg! ?

  Hej på er!??
  Jag är en glad och öppen tjej som ser livet från den ljusa sidan!? Intresserad av kost och hälsa, älskar att resa, älskar att promenera i frisk luft. Är lite av en crazy cat lady också? Blir glad av att hjälpa andra? Och gillar att inspirera till att göra mer hälsosamma val.

  Återhämtar mig från en svårläkt hjärnskakning i kombination med utmattning och är på god väg tillbaka till livet.???

  Ses gärna för promenader och allmänt häng och pratar mer än gärna om hälsa, kost och om livet i stort?

  @healthylicious__
  nouw.com/healthylicious
  Erica.nylander@gmail.com

 22. Herrljunga (Vårgårda,Alingsås,Falköping)

  30 årig beteendevetare som är intresserad av hälsofrågor, personlig utveckling, meditation, yoga, och psykologi. Gillar promenader och träning. Jobbar för att äta mer hälsosam mat även fast jag tycker matlagning är så där. Gillar däremot att baka.

  gusperthj@student.gu.se

 23. Östgöte i Östersund ❄️
  Mamma, sambo, snart 30.
  Jobbar som sjuksköterska och läser specialistutbildning just nu. På fritiden älskar jag att grotta ned mig i forskning om epigenetik, kost och hälsa. Bakar flera gånger i veckan (mestadels rawfood, oftast glutenfritt, alltid utan vitt socker) Tycker också om att laga mat där ekologiskt ligger mig varmt om hjärtat, även säsongbetonat och lokalt producerad mat. Intresserad av ayurveda. Yogar (hatha, vinyasa,yin) nästintill varje dag och känner mig tom de dagar jag inte fått till yogan. Drömmer om en framtid där dagens sjukvård och den alternativa vården kan samarbeta med varandra på ett bättre sätt. ❤️
  Insta: ecobyemelie

 24. Sundsvall

  Jag är 31 år, bor med min sambo och vår dotter. Just nu är jag mammaledig.

  Jag gillar att laga mat och baka, då främst vegetarisk, vegansk och gillar att prova nya recept, älskar yoga, natur och att sticka. Brinner lite extra för miljö, ekologiskt, giftfritt, second hand och just nu babypotting.

  Jag söker någon likasinnad som vill hänga, prata, fika, ut på utflykt, vad som helst egentligen.

  Min mailadress är: acissej.peters@gmail.com

 25. Umeå – Skellefteå

  ?‍♀️ Nyss flyttat Sthlm-Umeå och planerar ny flytt till Ske-å. Känner ingen i Umeå och skulle gärna skaffa nya vänner här och även i Ske-å med liknande intressen såsom yoga-meditation-trädgård-växter-inredning-kreativitet-friluftsliv etc.

  Har man och 2 barn: pojke 5 år och tjej 1 år

  Annasylven@hotmail.com
  @retro_och_design

 26. Skellefteå (fast egentligen strax utanför)?

  Socialdansande yogi, HSP och gul (och lite blå enligt Thomas Eriksson).

  Galen och modig var det nån som sa om mig?? Försöker att inte ta livet på allt för stort allvar, gör lite som det faller mig in och struntar i om det inte ”är passande för en kvinna i min ålder”… fyller 55 nästa gång????
  Gillar du som jag att möta nya människor, diskutera, stöta och blöta, utmana dig själv och andra och lära dig nya saker. Hör då av dig till mig!

 27. Bor i Norrköping.

  Socionom med dröm om att öppna ett café med fokus på frukost/brunch. Älskar att laga mat (vegetariskt), baka och varva ner med yoga. Hittar gärna en ny vän att bara ta en fika eller promenad med. Gärna med ett delat matlagningsintresse eller bara någon som gillar att prova ny mat så jag kan bjuda på middag!

  E-post: linda_k_wilhelmsson@hotmail.com

 28. VITTSJÖ

  Vilken härlig idé detta är!
  Hejsan!
  Jag har haft så många besvär som har försvunnit med Paleo/keto-kost, Hårmineralanalys, god sömn, andlighet/meditation och rörelse. Utmattning, depression och värk kämpar jag vidare på med märkbara framsteg. Jag tycker om att jogga, enkel träning, laga all mat från grunden, köpa ekologiskt, önskar att djur och natur tas väl om hand, läsa böcker (nyss klar med James Van Praagh’s Förlåtelsens Helande kraft), lyssna på podcasts (Fanny och Ila eller 4health just nu), titta på youtube, m.m.

  På Facebook är namnet John Lu.
  j89l@hotmail.com

  Allt gott!

 29. Rebecca i Holmsjö

  Hej Jennie!

  Bor i Holmsjötrakten utanför Karlskrona sedan snart 3 år tillbaka. Tycker detta är ett väldigt roligt initiativ och vill gärna lära känna personer i trakten då varken jag eller min man är härifrån.

  Vi väntar vårt första barn när som helst (har gått över tiden några dagar så det är verkligen på gång). Jobbar hemifrån, odlar och driver hemsidan Hälsa som livsstil med maken. Ser att här är fler i trakten som svarat, ser fram emot mer kontakt .

 30. Carola Ohlsson

  Hej absolut kul idé. Och blir glad när jag läser era inlägg då ni redan i unga år har gått upp ögonen för detta. Leva o äta så rent som möjligt, tänk om jag hade vetat detta tidigare i livet få kanske jag hade sluppit en del hälsobekymmer. Men men nu kör jag på med detta o mår mkt bättre. Jag är 52 år o har alltid vatit intressard av alternativa alternativ. Mina intresse är promenader o djur, tycker det är kul att resa o uppleva nya saker. Dans har förr varit min passion dock har det legat nere i några år nu.
  Jag bor i Åstorp (Skåne).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top