HÄLSOHELGENS GOODIEBAG

Finns det fler än jag som gillar en välfylld goodiebag? Självklart skämde vi bort deltagarna rejält med ett stort gäng produkter till ett värde över tusen kronor från några av mina absoluta favoritföretag!

Idag tänkte jag att ni kunde få tjuvkika på det härliga innehållet: Miljövänligt och hälsosnällt doftljus + ekologisk jojobaolja till kroppen + ekologisk giftfri deoderant + ekologiskt läppbalsam från Manic Organic , Veganskt D-Vitamin från Holistics, Raw chokladkakor från Loving Earth, ekologisk soppa + chiapudding från Mindfuel, Ekologisk Jun (som kombucha men sötad med honung istället för socker) från Kvillinges Ekologiska, presentkort på 100 kronor från yogabutiken Yogia.se, presentkort på 100 kronor från vackra smyckesshoppen Manimala.se och ekologiska havreflingor från DeCarla.

Tusen tack till alla ovannämnda superföretag! ♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top