UPPLADDNING

Dan före dan… Eller själva ”julafton” (även kallat retreathelgen på Mallorca) drar ju egentligen inte igång förrän på fredag. MEN, då jag och Ulrika åker ner till den magiska ön redan imorgon så är känslan exakt densamma. Pirrighet till tusen, för att man vet hur mycket energi, vackra minnen, och inspiration som uppstår under hälsoretreat. För att inte tala om spännande nya bekantskaper och vänskaper man kommer berikas med. Det är nämligen en av de mest underbara delarna, att dessa sorters event liksom drar till sig liksinnade energier av personligheter och på bara dessa tre retreat jag hittills har lett så ser jag ett dussintal människor som funnit nya bästa vänner. Och även om jag själv ”jobbar” och därmed deltar på ett annat sätt så känner även jag hur min ”tribe” växer med värdefulla människor. Det är rätt fränt!

Hur som helst så är det nu finalen av uppladdning på hemmaplan. Jag boostar kropp och själ med färgglad mat, vilar så mycket jag kan, fixar den sista packningen (haha, vem försöker jag lura… jag har inte ens börjat! 😉 ) och finlirar på de sista förberedelserna av alla yogaklasser och inspirationsstunden på söndag. Mitt mål är att vara klar och kunna gosa järnet med mina fina barn och sambo resten av kvällen, för att fylla på kvoten inför helgen. Detta blir den längsta tiden borta från dem, vilket kommer bli både nyttigt och lärorikt på så många sätt! Nu ska jag fortsätta fixa, men vi ses på Mallis – ni ”följer väl med” under helgen på bloggen? Superkram!

2 reaktioner på ”UPPLADDNING”

  1. Josefine Wibergh

    Jag LÄNGTAR till Mallorca och allt jag ska få uppleva! Känner igen mig i två punkter av det du skrev; jag har inte heller börjat packa 🙂 och det kommer bli min längsta resa hitintills från dottern. Men jag tror att allt kommer bli superbra!!!
    Tack för att ni ger oss en sån här härlig möjlighet till inspiration! Vi ses på fredag 🙂

    1. organicbymommy

      Hej Josefine! Jag är så himla glad över att jag fick chans att träffa dig! Hoppas du mår underbart. Kramar, Louise 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top