Raw chokladkaka med quinoapuffar & havssalt

God morgon ifrån Bali! Jag sitter och sippar på en kokosnöt efter en skön yogaklass jag fått äran att leda, i väntan på att gå på en utbildningsworkshop inom självkärlek. Det ska bli en så otroligt spännande eftermiddag! Och i samma anda tänkte jag bjussa på lite kärlek iform av min magiska goda raw chokladkaka med quinoapuffar & havssalt. Den är SÅ GOD, lätt att göra och bjussar kroppen på både god smak & härlig näring! Hoppas ni ska gilla den! 🙂

RAW CHOKLADKAKA MED QUINOAPUFFAR & HAVSSALT

1,5 dl kakaosmör
1 dl kakao
0,75 dl agave/ rå honung / annan flytande sötning
0,75 dl jordnötssmör, hasselnötssmör, cashewnötssmör eller mandelsmör
1/2 dl quinoapuffar
1 stor nypa salt

Börja med att värma upp kakaosmöret på svag värme. När det smält häller du i den flytande sötningen, kakaon, nötssmöret och mixar med en stavmixer tills smeten blivit jämn och fin. Häll då i chokladsmeten i en silikonform, häll över quinoapuffarna och pressa ner dem lite lätt med din handflata. Sprinkla havssaltet på och ställ in i kyl/frys i 1-2 timmar.

Njut!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top