KÖPGUIDE NATURLIG SKÖNHET

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1JjDAbqmWQ1JjSZPhq6xCJFXar/Waterproof-Temporary-Fake-Tattoo-Stickers-Watercolor-Blue-Green-Plant-Leaf-Design-Body-Art-Make-Up-Tools.jpg_640x640.jpg

I samma veva som jag 2013 förstod vikten av att göra aktiva hälsoval så insåg jag att det inte bara handlar om vad vi stoppar i vår kropp utan lika mycket vad vi stoppar vår kropp. Hudvård och skönhetsvård bör vara så pass naturliga att du nästintill kan äta dem. Huden absorberar nämligen upp till 60% av det du applicerar på den och med lite logiskt tänkande kan vi enkelt förstå att alla dessa knasiga ämnen som idag öppet finns i majoriteten av marknadens produkter varken hör hemma i eller på vår kropp. Att göra ett medvetet val även här är av högsta prioritering, men samtidigt en djungel av märken, produkter och ingredienslistor. Mitt motto är less is more, så både i ingredienser och antalet produkter samt så naturligt som möjligt. Här nedanför listar jag mina favoritprodukter med förhoppning om att kunna inspirera och förenkla ditt letande efter riktigt schyssta naturliga och giftfria produkter!

Kika gärna in med jämna mellanrum då jag aktivt kommer uppdatera listan i takt med att min kunskap växer!

Face & Body Oil Lavender Manic Organic (adlink)
En 100% ekologisk blandning av högkvalitativa oljor, bland annat jojoba och mandel, utan tillsatser. Denna använder jag regelbundet som ansikts- och kroppsolja samt som sminkrengöring.

Deocream Lemon Manic Organic (adlink)
En ekologisk giftfri deoderantkräm som jag applicerar en liten klick av i min armhåla. Helt utan aluminium och alkohol.

♥ Duschkrämer gillar jag Weleda Lavender och Desert Essence Kokos (adlink)

Shampoo & balsam Faith in nature (adlink)
Fantastiska shampoon och balsam utan parabener och andra knasigheter.

♥ Tandkräm utan flour från Kingfisher (adlink)
Ett flourfritt tandkräm och just denna smak är med aktivt kol vilket har en egenskap att göra tänderna vitare.

Scroll to Top