FEMALE POWER RETREAT – Magiskt retreat i januari 2021!

Föreställ dig att få omfamna det nya året med tre dagars unikt tillfälle att landa i dig själv, utforska ditt spirituella djup & besöka platser inom dig av ren inspiration. Havsluft i lugnorna & drömmig yoga i det stora båthuset.

Efter att under tre år ha sålt slut på våra underbara skärgårdsretreat med gudomligt god & hälsosam mat, grundande yogaklasser & inspirationsstunder har vi nu sytt ihop ett nytt, magiskt retreat. Enbart för kvinnor! Vi säger magiskt för att vi vet hur mycket själsligt balsam och djup hjärtlig energi det kommer innehålla. Vi har plockat ur godbitarna och förgyllt konceptet med mer spirituell värme och med vision att skapa en plats där vi kvinnor kan connecta och växa tillsammans. Tänk dig en enorm boost av self love, personlig utveckling, mindfulness, yoga & self care -toppat med amazing färgglad mat som fyller på din kropp med allt den behöver i näringsväg!

Jag och min spirituella vapendragare och fantastiska vän Ulrika Borén (yogalärare, mindfulnessinstruktör, föreläsare, författare och personlig coach) släpper platserna till detta retreat om en vecka – det vill säga tisdagen den 8: september kl 06.00 – obs MAX 20 platser finns så var noga med att hänga på låset!

Mer info

Retreatet tar plats i den drömmiga miljön i Mons skärgårdsby i Sankt Annas skärgård– 50 minuter från Norrköping. Vi bor i nybyggda skärgårdsstugor med två dubbelrum i varje, med delad toalett och dusch i vardera hus. Två dygn av ren hälsolyx – fantastiskt god och hälsosam mat som kommer få ditt mathjärta att smälta och inspirationen att vara på max, stärkande och meditativ yoga (yin & vinyasa, inga förkunskaper krävs), meditationer, hjärtliga sharings, personlig utveckling, spirituella /mindfulness workshops (ingen erfarenhet krävs, ta med din nyfikenhet så löser sig resten), selflove & selfcare.

Och en miljö att låta själen landa i och njuta av. Vi vill fylla varenda deltagare till bredden med inspiration, samtidigt som vi vill förmedla ren avkoppling och en genuin chans att ladda upp sin kroppsliga, mentala och själsliga energi. Maten i varje måltid kommer genomsyras av mina recept och mitt matlagningstänk (enormt näringsrikt och hur gott som helst – jag vill verkligen visa hur enkelt det är att laga god nyttig mat)! Alla måltider är vegetariska och från grunden med så mycket ekologiskt och lokalproducerat som möjligt!

Yogan kommer vi att anpassa så att oavsett om det är första gången eller du är van i din praktik så kommer du få möjlighet att stärkas, landa i dig själv, hitta hem i din naturliga andning och fylla på din kropp med energi.

På lördagen tänder vi bastuflotten vid havet och värmer upp badtunnan, så glöm inte badkläderna! Tänk dig en helg med allt detta, helt utan krav eller måsten. Bara att gå till en dukat bord med nyttig och färgglad mat, yoga, inspireras, träffa nya spännande människor med samma lust och fylla på kroppen och själen med näring, energi, havsluft och lugn.  Din egentid kan du spendera på egen hand eller med att umgås med andra härliga deltagare i skärgårdsbyns fantastiska miljöer, vila, promenera längst med vattnet, ta ett dopp i den uppvärmda badtunnan eller värma dig i bastuflottan

Vi yogar och hänger i det magiska båthuset (det är ljuvligt). Och vi kommer bo i de nybyggda skärgårdshusen (2 dubbelrum, vardagsrum, delad toalett och dusch i vardera) där du delar dubbelrum med en annan trevlig deltagare. Önskar du bo själv i ditt dubbelrum (men dela vardagsrumsyta med andra) så finns det som tillägg.

Bild tagen av fantastiska Deniese Thorvaldsson

När: Fredagen den 29/1 incheckning 10.00 – söndagen den 31 januari 2021 utcheckning 16.00.
Pris: Boka innan den 29/9 för kampanjpriset 4995 kr (för enkelrum tillkommer tillägg) och därefter 5495 kr ink moms per person.
 Endast 395 kronor betalas vid bokning och resterande 4600 kronor betalas 28 november
För enkelrumstillägg – du har eget sovrum men delar badrum och vardagsrumsyta med andra trevliga deltagare) kostar det : + 1995 kronor


Detta ingår:
– Helpension: 2 frukostar, 3 luncher, 2 middagar och himla massa hälsosamma godsaker
– Del i dubbelrum i skärgårdsstuga (varje stuga har 2 dubbelrum och delat badrum och vardagsrumsyta)
– Yogaklasser
– Vägledda meditationer
– Spännande workshops inom mindfulness & spiritualitet
– Stärkande ”women circles” & hjärtliga sharings
– Bastubad vid havet
– Lyxig välkomstgåva
– Lån av yogamatta & bolster
– Mycket, mycket mer..


För att boka en plats:
Platserna släpps tisdagen den 8/9 kl 6.00 och då mailar du din intresseanmälan till oss på halsoretreats2020@gmail.com med ditt namn. Vartefter du får besked om det finns plats kvar och om ja, ihop med ett frågeformulär som du skickar in och betalar 395 kronor av priset inom 3 dagar .
När betalningen är genomförd så är din plats bokad. Resterande summa (från 4600 kronor betalas senast den 28/11.

Vid avbokning krävs läkarintyg för att få tillbaka 80% av kostnaden. Bokningsavgiften på 395 kr betalas ej tillbaka.

Hoppas vi ses!

Scroll to Top